Om

Et par ord om mig

 

Jeg elsker at sy og være kreativ. Derfor er min hobby blevet til lidt mere end bare tøj til min datter, og andre sjove projekter. Lad mig hjælpe dig med at føre din unika-drøm ud i livet.

Velkommen til mit lille univers - Colding Oxholm.

 

Jeg hedder Marianne Colding Oxholm, og derfor hedder mit firma som det gør. Jeg bor tæt på København, men er oprindeligt fra en bondegaard i Nordjylland. Min passion er at sy og være kreativ. Syningen tog for alvor fart omkring min mands og mit bryllyp i 2012, hvor jeg begyndte at sy fjertaster - og dermed startede Colding Oxholm.

 

Lige så stille jeg jeg udvidet med flere opgaver. Broderede lommetørklæder med egen tekst og strømpebånd kom helt automatisk, da jeg begyndte at lave taskerne. For det blev straks efterspurgt af brudene. Og det ser rigtig flot ud, at sende en samlet pakke i en flot æske. Jeg elsker at, på min egen måde, at være en del af andres "store dag".

 

 

At jeg nu også syer dåbskjoler er lidt en tilfældighed. Men det er en del af den kirkelige hændelse, som jeg jo allerede bevæger min indenfor. Og så har jeg fundet ud af, at mange rigtig gerne vil have hjælp til at få lavet en unik kjole. Selvom at jeg laver dem i samme materiale, så kan der være små detaljer som skiller sig ud. Blonder i æmet eller hals. Et lille bånd på maven i en speciel farve og så videre.

 

Jeg er ikke uddannet syerske, men været på en del kurser, i mine unge dage. Da jeg var yngre syede jeg en del tøj til mig selv, men i dag elsker jeg at købe til mig selv. Til gengæld bliver der syet rigtig meget tøj til vores lille datter Freja, som er fra 2013. Jeg syr også gaver til

venner og familie.

 

Jeg bruger naturlige materialer på alle mine produkter dvs. at jeg ALDRIG syr i polyester. Der er fokus på at børnene skal have det rart i det de får på.

 

Kærlig hilsen

 

Marianne Colding Oxholm

 

Marianne Colding Oxholm

Mirabellevej 34a

2635 Ishøj

 

marianne@coldingoxholm.dk

 

Telefon: 61472520

 

Kontakt: